Weerzinwekkende media oorlog tegen Israel

Jerusalem 18 april 2016 een vrouw stapt een bus in samen met haar 15 jarige dochter…

Een dag zoals alle andere dagen in het mooie Jerusalem.  In de bus zitten verschillende mensen.  Mensen die uit eten gaan, mensen op weg naar huis na een lange dag… Er zitten Arabische Israëliërs in de bus, Joodse Israëliërs.. een gewone busrit net als alle anderen…

De moeder betaald en het meisje loopt verder naar acher…. BOEM…. Een harde knal, brand, paniek.. pijn… De vrouw verlaat de bus… en ziet haar dochter door de eerste toe gesnelde hulpverleners verbrand uit de bus worden gehaald, een ander meisje is  haar been kwijt…  Onschuldige levens kapot gemaakt door terroristen die nergens respect voor hebben, niet voor de vrijheid en zelfs niet voor het leven.  Onder het mom van “vrijheid” voor de “Palestijnen” plegen ze de verschrikkelijkste terreurdaden, maken ze het leven van mannen, vrouwen en kinderen kapot.  Als je je dan realiseert dat deze “Palestijnen” zogenaamd voor vrijheid vechten dan ziet ieder weldenkend mens dat dit niet waar kán zijn..

13055340_10154974418927316_193271882133525895_n

De Telegraaf besteedde er zowaar aandacht aan. Maar in plaats van objectieve journalistiek worden er weer suggestief zeer kwalijke politieke uitspraken gedaan…

“quote Aanslagen op bussen waren schering en inslag tijdens de Tweede Intifada in de eerste jaren van dit millennium, maar de laatste tijd zijn ze schaars. Derech Hebron ligt vlak bij de bezette Westelijke Jordaanoever. “unquote

In dit geval doet het totaal niet ter zake waar in Jerusalem deze terreurdaad is gepleegd! Hier past geen stellingname “Bezette westelijke Jordaanoever”… Hier past het beestje bij de naam noemen, hier past als 1 blok terrorisme te veroordelen. Hier past medeleven voor het Israelische volk en vooral  voor de slachtoffers.

Het is een gotspe dat we 2 weken voordat onze doden van de WOII worden  herdacht, 2 weken voor de bevrijding wordt gevierd accepteren  dat terrorisme op Joodse burgers wordt gebagatelliseerd… Een aanslag op een vrij volk, een aanslag op een democratie is een aanslag op OOK onze VRIJHEID

NEDERLANDSE MEDIA…. SHAME ON  YOU

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

14 Responses to Weerzinwekkende media oorlog tegen Israel

 1. Marie-anne Scholing says:

  Nee, contrahasbara. Jij bent degene die gehersenspoeld is. “de walgelijke wandaden van de IDF”???? echt, joh?? Oh, je bedoeld dat ze de mensen in Israel proberen te beschermen tegen aanvallen van zogenaamde “palestijnen”?? Ga je huiswerk doen en laat je niet langer manipuleren door Hamas en Fatah. De IDF is het meest morele leger in de wereld en de IDF doet er van alles aan om onnodig burgerslachtoffers te maken, in tegenstelling tot de wanpraktijken van de Arabieren die niet genoeg Joden kunnen en willen vermoorden. En diezelfde pallies die dan ook nog een straat of park naar hen vernoemd krijgen. Nee, dat zijn pas walgelijke daden.!! Blijkbaar is moord lucrative business in Pally land. Ik zou zeggen, LONG LIVE ISRAEL.

  Like

 2. Marie-anne Scholing says:

  nog 1 voor Contrahasbara. https://www.youtube.com/watch?v=NX6vyT8RzMo

  Like

 3. Chana says:

  heel goed Sabine,wat je schrijft, de kunstmatige vluchtelingen kampen, waar Israel mee slecht gemaakt wordt, schande!! Israel doet van alles om de Arabieren een goed leven te geven.
  Waarom wil de wereld dat niet zien, en wil men wel geloven in de ongebreidelde leugens, want dat zijn het

  Liked by 1 person

 4. dennis says:

  en andersom?!de staatsterreur van alleen al het ontstaan van de staat israel en het verdrijven en 70 jaar lang in kampen laten wonen dat is natuurlijk heerlijk samenleven.wat een gekleurd iets, schaam je.de joden maakte op hun hoogtepunt maar 15% uit van dit gebied, de andere 85% is na 1948 verdreven en dan nu zeuren over aanslagen terwijl het leger en niet eens terroristen dag en nacht de Palestijnse bevolking terroriseren.sluit je ogen want hun zijn fout en jullie goed, WALGELIJK en mensonwaardig!!!!

  Like

  • Dennis, Jij moet de geschiedenis eens goed gaan leren. Het Ottomaanse rijk omvatte een groot deel van het
   gebied van Israel, ( inclusief Judea en Samaria), syria, iraq etc.. Tijdens het verdrag van San Remo in 1920 is dit gebied verdeeld tussen Engelsen en Fransen. Er woonden toentertijd in Jerusalem bijvoorbeeld meer Joden dan Arabieren.Het kand werd dus net als nu bewoond door allerlei bevolkingsgroepen De huidige door jullie zo genoemde Palestijnen komen uit Syria, Iraq, Jordanie etc. Als de Arabieren de door de bijna voltallige Volkerenbond geaccepteerde staat Israel hadden erkend toen die in 1948 werd uitgeroepen en geen oorlog, geen agressie waren gestart hadden Joden en Arabieren nu vreedzaam samen geleefd.. Waren de Palestijnen niet de eeuwige vluchteling.. Die status houden ze trouwens kunstmatig in stand om zo de miljarden subsidies af te dwingen waar ze weer raketten van kunnen betalen. Israel is een vreedzaam land waar Joden en Arabieren gelijke kansen hebben… zelfs nog erger. .Arabieren krijgen eerder werk dan Joodse Israeliers, Arabieren hoeven geen of stukken minder belasting te betalen, arabieren hoeven het leger niet in.. Ben je er al eens geweest Dennis? .. Dan zou ik dat maar eens gaan doen en dan eens met een open mind kijken wat er gebeurt.. lees mijn blog hier. United Nations of United Nonsens.. op de Blog English pagina..

   Like

   • ContraHasbara says:

    Beetje gehersenspoeld? Die onzin gelooft niemand meer. Joden vredelievend? Kijk naar de kolonisten en smerige dagelijkse wandaden van de IDF. De wereld gelooft de onzin niet meer die door msm media in bezit van zionisten wordt verspreid.

    Like

   • Weet jij Contrahasbara dat IDF door een groep hoge officieren is genoemd als meest humane leger ( zelfs Té humaan, want dat kost levens van IDF soldaten) .. Welk leger waarschuwt als er wordt aangevallen de burgers in die omgeving? Geen enkele ander leger in de wereld.. Waarom valt IDF aan? Zelfverdediging.. Als ze de Palesijnen weg hadden willen hebben.. dan was dat allang gebeurd. En ben jij er geweest? Denk het niet? Ik vermoed dat je uit Marocco ofzo komt en je mateloos verveeld hier en dan maar Joden gaat pesten.. want dat is het.. Want waarom hoor ik je niet over de gruwelijke sharia wetten in Saudi Arabia, Syria, Iraq, Nigeria, Indonesia, Iran etc etc etc Waarom niet?? omdat dat geen Joden betreft. Ga je ontwikkelen en leren.. en je ziet dat Israel niet zo slecht is.. sterket nog.. Israel is the only shining star in a sea of darkness

    Like

   • Marie-anne Scholing says:

    Like

  • Als het lot van de Palestijnen jou, Dennis, zo aan het hart ligt, zou ik eens kijken hoe de Palestijnen, derde en vierde generaties, in de kampen in Libanon behandeld worden. Ze hebben nauwelijks rechten en worden als minderwaardige wezens behandeld.

   Laten we niet vergeten hoe verscheidene Arabische landen de Palestijnen verjaagd hebben, zoals bijv. Koeweit en Jordanië. Het is altijd opnieuw opvallend hoe Israel beschuldigd wordt waar het om de Palestijnen gaat, maar men geen woord hoort over het lot van de Palestijnen in de Arabische landen.

   Liked by 1 person

  • Hans Bremer says:

   onzin, Dennis, door dit type niet te onderbouwen antwoorden wordt helder hoe men wordt beinvloed door onbetrouwbare bronnen en daardoor terreur tegen Israël accepteert.

   Like

 5. Tamme Leemburg says:

  Thank you Sabine. Good article. But the world is still sleeping. I stand for Israel. I love Israel with whole my heard. Shalom to Israel.

  Liked by 1 person

 6. M. de Keyzer says:

  Good article Sabine

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s