In den beginne was er….Israel

Eindelijk…. het is er dan toch van gekomen… ik begin mijn eigen blog.

Het onderwerp is niet al te verbazingwekkend…. Israel en alles eromheen… de naam echter is een ander verhaal.  Je gaat dan bij jezelf te raden.. iets met Israel… Israel is real? of wat zal ik dan kiezen…Direct schoot mij iets te binnen… de benaming van Israel door Syria  zoveel jaar geleden,  toen ik daar als kind met mijn broer en ouders woonde.. namelijk  “The other side”…The Other side, alsof Israel niet bestond, of het een ban of vloek was die niet mocht bestaan.  The other side!!!  en wee de gebeente als je “Israel” noemde of zei.. dan moest je vrezen voor je leven, dan was je echt in gevaar, kon je als je de verkeerde trof gaan hangen op het hangingsquare midden in Damascus vlak bij ons huis.

Misschien is het nu payback time… vandaar dat de keuze voor een naam toch heel gemakkelijk is geworden 🙂   The other side is real…. Wen er maar aan 🙂

 

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

1 Response to In den beginne was er….Israel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s