Politiek en echte mensen

Als activist voor Israel kun je er niet omheen, je wordt geconfronteerd, vroeg of laat met politiek.

Heel apart is het te beseffen dat ik, een persoon die eigenlijk nooit wist wat ze moest stemmen, ineens als extreem rechts wordt betiteld en extreem rechts valt sowieso in de categorie “racist”.Dit fenomeen doet zich voor omdat ik pro -Israel ben, extreem pro-Israel zelfs volgens de “tegenpartij” (= “Anti-Israel”).

De reden waarom ik pro- Israel ben is klaarblijkelijk van secundair belang.  Niemand bekommert zich om het feit dat ik in het Midden-Oosten gewoond heb.  Ik het verschil in cultuur aan den lijve heb gezien en ervaren, het verschil tussen de Israelische burgers en ja sorry, de Arabische burgers. Waar de gemiddelde Israëliër zich het vuur uit de schenen loopt om iets moois van het Land te maken, is de gemiddelde houding van de Arabische bewoners  “Bukra Insh’Allah” ( morgen als Allah het wil) of “Malesh” , BEDyHAWCYAIzvUjdat zag je vroeger en dat zie je heden ten dage nog steeds.

 

Ik heb ook gezien hoe  Jood, Arabier,Christen, Zwart en blank, hetero of homo in vrede naast elkaar leven.  Ik heb ook de vieze propaganda die door PPM (Pallywood Propaganda Machine )gemaakt wordt gezien. Ik heb gezien en ervaren dat dit pure fictie is. Natuurlijk heeft Israel zijn fouten, daar, nu staat het zwart op wit,  maar het is een democratische rechtstaat met een werkend justitieel apparaat.   Israel is een smeltkroes van culturen en aldus kun je er verrukkelijk en veelzijdig eten .pally.PNG

Door het hoge ontwikkelingsniveau in Israel,  is het een veilig land, je kunt er water uit de kraan drinken en mocht er onverhoopt iets gebeuren dan staan de beste ziekenhuizen tot je beschikking..

Om mijn pro-Israel houding te verdedigen heb ik duizenden argumenten en dan heb ik het niet eens over de prachtige cultuur,natuur, flora en fauna of het fantastische klimaat. (voor mij)…. Maar nee

Volgens de gemiddelde “Anti Israelier” ben ik een racist, een facist,  rechts extremist en noem maar op . Okay, ik geef toe.. Ik vind zwarte Piet heel leuk en lief en ik vind dat mensen die hard werken daarvoor betaald mogen worden. Ik vind dat men niet moet liegen, niet moet belasteren en geen haat naar anderen mag uitdragen . Als dat rechts is, dan ben ik inderdaad rechts.  Maar ik heb ook een Afrikaanse schoonzus, twee halfbloed neefjes, waarvan er 1 gehandicapt is.  Kortom verwarring alom.

Ik vroeg het laatst aan iemand, “kunt u mij uit de brand helpen? “ Wat ben ik nu eigenlijk?

Er werd mij gezegd “ Je bent een echt mens”  en zo is het.

Nu morgen het debat over de labeling van Israelische producten begint  heb ik maar 1 hoop en dat is dat de dames en heren politici zullen denken als échte mensen  en vergeten dat ze politici zijn.  Want echte mensen zullen logischer wijs aanvoelen dat zo’n  fantastisch land als Israel niet de dupe mag worden van goedkope smerige propaganda en  van mensen die de leugen tot waarheid verheffenNaamloos

Dus Dames en heren Politici…. Wees mens…stem tegen labeling

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Politiek en echte mensen

  1. pietketting says:

    Uit mijn hart gegrepen, helemaal mee eens!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s