Zoek de verschillen

Stel je eens voor…

Je zit op een terrasje fijn uit eten gezellig met je geliefde.Een lange dag gewerkt en een fijne avond in het vooruitzicht, je gaat naar een concert hierna. Je praat en lacht.. Plotseling schrik je op.. een man loopt langs.. je intuïtie verteld je iets is er niet goed..

Een knal.. .. nog een.. gegil stoelen vallen.. en daarna Stilte.. stilte

Je kijkt om je heen..  jij leeft nog.. je beweegt en kijkt naast je.. daar op de grond ligt je geliefde dood… dood…je suis

Politie, ambulances,…paniek… Pers… heel veel pers..De kranten staan vol “Schreeuwende koppen”   Terroristische aanslag in Parijs… de Facebookprofielen zijn aangepast.

Gebouwen worden in heel Europa getooid in de Franse 3 kleur

“je Suis Paris”

je suis2

Stel je eens voor..

Je zit op een terrasje.. fijn uit eten gezellig met je geliefde.

Een lange dag gewerkt en een fijne avond in het vooruitzicht…genieten van quality time met je kersverse verloofde.

Je praat en lacht.. Plotseling schrik je op.. een man loopt langs.. je intuïtie verteld je iets is er niet goed..

Een knal.. .. nog een.. gegil stoelen vallen.. en daarna Stilte.. stilte

Je kijkt om je heen..  jij leeft nog.. je beweegt en kijkt naast je.. daar op de grond ligt je geliefde dood… dood…

Politie, ambulances,…paniek… en veel mobiele telefoons voor de eerste foto’sje suis3

In de kranten is het zoeken  “schietpartij in Tel Aviv” gepleegd door twee jongens uit Hebron dat ligt in de “Westbank “( zogenaamde “bezette gebieden”) … de Facebookprofielen zijn alleen aangepast door een kleine groep pro-Israel aanhangers het overgrote deel van de mensen weet niets van de aanslag. Geen verlichte gebouwen, geen gesprekken bij de koffietafel  “schietpartij in Tel Aviv” Zelfs het woord terrorisme is niet te vinden

Zoek de verschillen….

Joodse levens tellen ook!

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

1 Response to Zoek de verschillen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s