Snelle leugens

Aanslag in Orlando, 50 homoseksuelen vermoord door een terrorist… op de pagina’s van Pro Palestijnen/ BDS movement  een enorme stilte… niets

Aanslag op een linke politica in GB.. alle Pro Palestina Pagina’s staan vol.. dit is een Terroristische aanslag    … Zie je wel dat alleen rechts terroristisch is en die dader van de aanslag in Orlando die was niet eens een moslim.. hij was immers gay…Knipselblog2

Dat mijnheer de moslim duidelijk banden had met IS wordt voor het gemak maar verzwegen, dat hij al eerder zeer dreigend was wordt voor het gemak maar vergeten. Zo betrap ik Pro Palestijnen/ BDS movement  zo enorm vaak op leugens dat het gewoon lachwekkend is als het niet zo walgelijk zou zijn.

Onze actie vorige week 11 juni 2016 op de Dam, een tegengeluid laten1923659_1089385354414293_8779046912840278765_n horen aan de BDS bijvoorbeeld.  Wij stonden daar met het mooie blauw/wit van de Israëlische vlag, we wilden heel netjes de discussie aangaan, natuurlijk altijd vriendelijk blijven.  Al snel was er hysterie… Voor de BDS aanhangers, die op de Dam staan en worden getolereerd in het kader van vrijheid van meningsuiting, wat te pas en te onpas door hen wordt gebruikt, blijkt discussiëren geen vrijheid van meningsuiting. Nee discussiëren, tenminste als het door Pro-Israel aanhangers wordt gedaan,  is ineens bedreiging en zijn per definitie leugens… uitgebreid werden we gefotografeerd, de politie werd gewaarschuwd…. Want,… en daar kwam weer een BDS -leugen… de zionisten waren agressief…  Hoe gemakkelijk wordt “vrijheid van Meningsuiting” ineens agressie als het dit soort lieden uitkomt…  de leugens zijn niet van de lucht .

Op de Facebook pagina van de mascotte van BDS , de bejaarde provo met zijn kar vol valse leugens en propaganda materiaal, pronkt een foto van uw blogger met twee andere deelnemers van de actie. 13417498_1153981211289187_4688080998086523746_n De commentaren zijn niet van de lucht. We hebben het geamuseerd gelezen, want de leugens zijn zo evident dat het gewoon lachwekkend wordt.  Zo zou uw blogger onze BDS mascotte geslagen hebben, zijn we ‘killers van de IDF”,   schijnen we te schreeuwen en duiven te voeren.  Nou dat laatste is waar, we houden nu eenmaal van vrede en dus ook van duiven. Maar om daarvoor de politie te bellen gaat in onze ogen te ver. … Make love no war… Dat kunnen we van onze mijnheer met de kefiye op zijn hoofd, die op zijn in slippers gestoken blote voeten dwars door het spandoek rende.. zogenaamd  ‘ per ongeluk’..niet zeggen…. tsja… leugens zijn onze ‘vrienden’ niet vreemd.. Onder de foto staat dan ook trots dat hij  ons wel heel hard heeft laten schrikken en dat we daarna allemaal naar ome agent renden om te klagen…. U begrijpt het al.. leugen nummer zoveel…en excuus voor het Nederlands, dat schijnt moeilijk te zijn als je liever op de Dam leugens staat te verkondigen dan te integreren in de samenleving. Knipselblog

Vallen de leugens hierboven nog in de categorie, onvolwassen huil gedrag, kwalijker zijn de leugens gemaakt door de  PPM (= Pallywood propaganda machine) bijvoorbeeld deze foto:Simon vrouweDeze foto met tekst ‘’ dit is hoe Palestijnen leven in GAZA terwijl Europese Joden leven op land gestolen van de Palestijnen ‘’  staat op heel veel anti-Israel organisaties en groepen…   blijkbaar zijn de leden niet met veel intelligentie gezegend want 1 druk op de knop en je selecteert  via “google image search”  de juiste foto en zie.. gemaakt in Lebanon 1982. Behalve dat de foto vals is,  is ook de tekst stuitend, men is voor het gemak maar even de bijna 1 miljoen joden vergeten die uit Arabische landen werden verdreven en die in Israel opgevangen werden en een thuis vonden.

Knipsel lebanon

Dat deze leugens zo gemakkelijk zijn te achterhalen doet mij twijfelen aan de verstandelijke vermogens van deze lieden.  Wij weten dat liefde blind maakt… maar haat maakt dus ook ziende blind…  deze foto is nota bene een bekroonde foto geweest en iedereen slikt de evidente leugens voor zoete koek..

Als we toch kunnen concluderen dat  bijna alles wat fanatieke “Pro Palestina” groepen en BDS movement zeggen en plaatsen pertinente leugens zijn.. hoelang zal het dan duren voordat het gezegde van kracht gaat worden ?

AL IS DE LEUGEN NOG ZO SNEL, DE WAARHEID ACHTERHAALT HEM WEL..

 

 

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

1 Response to Snelle leugens

  1. Erica van Beek says:

    You are a real hero Sabine. I am glad to know you and I hope that you and your brave friends may go on in this friendly way to convince all those dumb BDS-people. Kaatje.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s