Verwarde mannen en zo

19 augustus 2016 Rabbijn neergestoken door een ernstig verwarde man met als religie … Islamist… mensen.. ik wil jullie ernstig waarschuwen..net nu Aids van een absoluut  dodelijke ziekte is veranderd naar een chronische ziekte.. net nu er meer en meer remedies tegen kanker worden gevonden steekt er een nieuwe potentieel dodelijke ziekte de kop op:

Spontaan Antisemitische Syndroom of te wel SAS…

Het verspreidt zich razendsnel.. in treinen, op vliegvelden.. in auto;s  het toont gelijkenissen met het zombie syndroom .. de dood die rondwaart en steeds gevaarlijker en bedreigender wordt..Knipsel

In de diverse parlementen van de verschillende Europese landen doet zich een andere psychische ziekte voor.. massaal narcisme  steekt de kop op..Onze volksvertegenwoordigers zijn het volgende van mening:

“Wij kunnen onze onderdanen zo ongelofelijk voorliegen.. want onze onderdanen zijn allemaal dom” 

Fout.. slechts een enkele verloren ziel zal het verhaal van de verwarde mannen geloven…

Ik behoor daar niet bij..

Ik beschouw het als een zware belediging en roep hierbij op om massaal het volgende virus over te gaan dragen…

Het wij pikken het niet meer en komen in opstand virus…ik ben opstand positief u ook?.

image

 

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Verwarde mannen en zo

  1. sami yamin says:

    Israel is like bastion and fortress that Stading firm against jihadist terrorism and evil to protect EU and the free world.EU should stop to be double standard and hypocrisy because of $$$ and oil from the golf countries EU should support Israel without any conditon in all level.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s