Stop Labeling Israelische Producten

 

 

12391112_840965242683375_122425865749768362_n

Op 3 februari 2016 hield onze actiegroep “Time to Stand up for Israel” een actie tegen labeling van Producten uit Judea,  Samaria en Golan.  Dit gebeurde in Den haag onder het motto Enough is Enough Stop boycot en labeling Israelische  producten. 

Onderstaand was de speech die ik daar heb voorgedragen

Dames en heren, geachte aanwezigen,

Allereerst heet ik u natuurlijk van harte welkom hier in Den Haag.

Wat fijn dat u gekomen bent… en wat VERSCHRIKKELIJK dat het nodig is om te komen.

Wij leven in de 21ste eeuw ruim 70 jaar na de Tweede Wereldoorlog….

De Tweede Wereldoorlog die zo verschrikkelijk was voor met name onze Joodse medemensen ( zonder andere groepen tekort te doen natuurlijk, zigeuners, homoseksuelen,  gehandicapten)

Een periode waar jaar na jaar de maatregelen tegen Joden erger werden… van het verbieden om te komen in openbare gelegenheden, zoals parken, openbaar vervoer etc . Tot aan het labelen van MENSEN… JIJ HOORT ER NIET BIJ…. JIJ BENT ANDERS… JIJ BENT UITSCHOT…. JIJ BENT HET NIET WAARD OM ER TE MOGEN ZIJN….

En waarom?  Omdat je JOOD bent… was het jaloezie, vanwege  de intelligentie van de Joodse medemens.. of het succes of?? Waarom eigenlijk…. Was het angst??  Angst voor alles wat succesvol is?  Of had men misschien een zondebok nodig??  Hoe het ook zij… van alle groepen in de samenleving werd er 1 uitgekozen en die groep werd gemerkt met een gele davidster…. Europa  1940- 1945 …. Europa op zijn smalst.. Europa vol van Discriminatie en antisemitisme… Hoewel het Europa zoals het nu bestaat er nog niet was… betreft het hetzelfde gebied… Europa…. Shame on you….

 Wij leven in de 21ste eeuw…. Ruim 70 jaar na de Tweede Wereldoorlog…

Een maatschappij die bang is… bang voor alles wat succesvol is… Of heeft men misschien een zondebok nodig?

Of is het misschien jaloezie…  De Israëlische economie is in verhouding beter dan die van Europa..

De producten uit Israël zijn fantastisch…  De prachtige kleuren en smaken van fruit en groente…

Israël heeft de decennia na de tweede Wereldoorlog enorm veel voor zijn kiezen gehad.. Oorlogen gestart door de Arabische agressors zorgden niet voor een vernietiging van de Joodse staat maar van een groei…. Er werden gebieden veroverd op de Arabische vijanden die gezworen hadden de Joden allemaal de zee in te drijven…

Het is ze niet gelukt!!!  Israël een heel verschrikkelijk klein landje te midden van miljoenen vijandige arabieren… Hield stand…

Vanaf dat moment ontstonden gebieden verdedigd tegen de Arabische agressors te boek als “betwist” .. Arabieren, de agressors, spraken uiteraard van Bezet… maar deze gebieden zijn niet bezet.. ze zijn slechts betwist… En Europa?  Europa is in de ban  van de olie… ( hoelang nog??)  en vind het nodig om het wijsvingertje op te steken… .. Jullie Joden ( ooo sorry wij bedoelen Israël natuurlijk ahum) moeten toegeven aan agressors en je ten koste van je eigen veiligheid terugtrekken  uit gebieden die gewonnen zijn in oorlogen door anderen gestart…. .. doen jullie dat niet… dan  gaan we de producten uit deze gebieden labelen.. stikkers op Joden oh pardon Joodse producten……. Europa.. Shame on you…

 Wij zijn hier te samen om tegen deze beschamende discriminatoire antisemitische maatregelen te ageren… Nederland.. waar verhoudingsgewijs ongeveer de meeste Joden zijn verraden en weggevoerd onder oogluikende toestemming van de NEDERLANDSE overheid…. Excuses zijn er nooit geweest…. Nee erger nog… Nederland wil opnieuw het braafste jongetje of meisje in de klas zijn en is van plan de belachelijke richtsnoeren van de EU op te volgen.. dit terwijl er heel veel Europese landen zijn waar dit nadrukkelijk niet wordt gedaan…  NEDERLAND … SHAME ON YOU…

Europa heeft deze richtsnoeren enkel en alleen uitgevaardigd voor producten van Judea en Samaria, Golan en oost Jerusalem… nergens

Wordt er gewezen naar 1 van de 200 andere betwiste gebieden in de wereld…. Waar zijn de stickers voor de Westelijke Sahara…. Waar zijn de stickers van China ( Tibet)

Waar is de voorlichting van het publiek.. het gewone onwetende publiek  zal geen verschil zien tussen de betwiste gebieden en Israël.. waardoor geheel israel getroffen wordt door deze maatregelen…Europa….  SHAME ON YOU

Wat moeten wij doen…. Hier zijn is een eerste aanzet… dank jullie daarvoor… maar Brenda en ik roepen jullie op om meer te doen… KOOP Israëlische producten… laat  bijvoorbeeld de avocado’s uit Algerije liggen en koop enkel Israëlische avocados.. heel simpel Geef complimenten aan het management van winkels als je ziet dat er Israëlische producten zijn.. geef goede recensies.. en bovenal.. blijf de politiek spammen met brieven, e-mails,.. telefoontjes.. We zullen zo nu en dan in Time to stand up for Israel oproepen om een bepaalde politicus aan te schrijven… als we dit massaal doen.. .. dan moet er wel iets doordringen … van WAAR ZIJN JULLIE MEE BEZIG…

Israël verdient een eerlijke plaats in de handels markt.. Israël is the only shining star in a sea of darkness…. Boycot/label geen Israelische producten…. Boycot /label intifada terrorisme.. IT IS TIME TO STAND UP FOR ISRAEL…. NOW..

Dank jullie wel…

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Boycot en Labeling Israel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s