De bron De bron van het kwaad….

De bron van het kwaad…. De gevaarlijkste oorlog
Bewustzijn kweken, het sleutelwoord voor het evenement waar ik de avond van 2 april 2016 als uw Speciale reporter naar toe ben gegaan. Georganiseerd door MEM ( Middle East Monitor), met hun hoofdkantoor in London dit in samenwerking met Al Jazeera’s nieuws network en dan met name door de werkgroep die de tool Palestine Remix heeft opgezet en bedacht.
De groep van 35 toehoorders ( exclusief 4 Pro Israel activisten) zou worden toegesproken door 3 mensen te weten:
• Nourdin El Ouali,
• Dr. Abdelghani Mushtaha
• Rawan Damen

Pallywood gif voor het Koninklijke Paleis 12928236_1602032610121219_2863446248363400398_n
Omdat dit toch een dag zou worden om op mijn tanden te bijten en wijselijk mijn mond te houden, slechts te observeren en te leren besloot ik van de gelegenheid gebruik te maken en eerst een bezoekje te brengen aan de Dam te Amsterdam waar de heer S. Vrouwe met zijn handkar vol met Palestijnse propaganda, die regelrecht in de huiskamers van Pallywood is geproduceerd, zijn gif over het Damplein aan het verspreiden was. Na de broodnodige documenten te hebben verzameld probeerde ik heel netjes de discussie aan te gaan. Maar toen ik mijn zonnebril afzette en erbij de heer Vrouwe een lichtje van herkenning ging branden werd mij toegesnauwd dat ik een gehersenspoelde crimineel, een oorlogsmisdadiger was die voor het Naziregime Israel werkte. Een vrouw gekleed in Hijab leek redelijk, leek op fatsoenlijke manier te willen spreken. Ik vertelde haar dat dialoog en feiten het enige zouden zijn wat de situatie enigszins zou kunnen normaliseren, dat foto’s van kinderen gedood in Syrie en andere grove niet geverifieerde ‘waarheden’ dat niet konden… Ze was het met mij eens… er is nog hoop… Helaas kwam de heer Vrouwe met een sympathisant bijna schuimbekkend naar mij toe en werd ik al snel omringt door een groep zeer agressieve Israelhaters, ik bleef beleefd, werd nog door Vrouwe gefilmd maar helaas dat is niet gepubliceerd, vanwege het feit dat hij mij niet kon betrappen op enige wanklank.

Handhavers van de wet
Ik besloot het hopeloze stel te verlaten en een bezoekje te brengen aan het politiebusje, waar een agent angstvallig zijn best deed net te doen of hij mij niet hoorde of zag. Uw speciale reporter is echter niet voor 1 gat te vangen en tikte toen maar op de voorruit. “ Ja “ klonk het.. ”Mijnheer de agent kunt u mij vertellen of die agressieve mijnheer daar een vergunning heeft” .. “ nee, moet je niet bij mij zijn, ik sta hier maar gewoon” .. “ Goh mijnheer, mag ik er dan naast gaan staan met Israelische propaganda spullen? “…. “Nee mevrouw, uitdrukkelijk niet… daarvoor heeft u een vergunning nodig” …. “Mijnheer de agent mag deze agressieve mijnheer mij zomaar crimineel noemen?” “Tsja mevrouw, we hebben in Nederland vrijheid van meningsuiting” …Na zoveel medewerking vond ik het welletjes bij deze handhaver van de wet en liep terug naar het zielige clubje met de Pallywood propaganda. Tot mijn grote verdriet zag ik dat in het collectebusje van Vrouwe heel wat geld werd gedoneerd. Mijn niet geverifieerde vermoeden is dat dit rechtstreeks in de zak van Vrouwe beland, al zeg ik dat nooit hardop natuurlijk.  Met een laatste blik op de met haat vervuilde Dam besloot ik naar de auto te gaan en mij naar het evenement te begeven.

In het Nelson Mandela Centrum
Een donker zaaltje met een diascherm en een beamer, twee borden 1 van Mem en 1 van Palestine remix. 3 met hoofddoek getooide organisatoren, 1 zonder hoofddoek, een zenuwachtige vertegenwoordigster van Studenten voor Palestine. 2 Filmcamera’s, 2 heren met fotocamera’s.
Buiten 4, tot dan toe, undercover Israelsupporters hadden we een bont gezelschap van prominente Israelhaters. Thomas van Beersum (Activist, Maoïst hoofd van SRP), die oproept tot gewapende strijd tegen Israel, die oproept tot intifada en iemand die zich El Amam noemt en nog wat onfrisse types. In het totaal 35 bezoekers heb ik geteld, De sfeer was gemoedelijk al had ik direct in de gaten dat we niet werden vertrouwd. Er ging ineens een presentielijst rond doch tickets, van te voren uitgeprint, hoefden we niet te laten zien. Alsof ik een bekende Nederlander was omringt door paparazzi, zo vaak werd getracht mij, ons op de foto te zetten, iedere keer probeerde ik weg te kijken of mijn hand voor mijn gezicht te houden, maar ik vrees dat dit met ruim 200 foto’s die gemaakt werden niet altijd is gelukt. Iedereen kreeg een kladblok en een pen ( het mag wat kosten) en mevrouw Rawan Damen, filmmaker, trapte af.

.
Rawan Damen en een kijkje in de keuken van Pallywood12936589_1601869720137508_1305800380249302985_n
Met een snik in haar stem vertelde mevrouw Damen hoe zwaar haar jeugd was geweest, hoe verschrikkelijk Israel haar had behandeld, hoe ze in Amman was geboren en op de westbank kwam te wonen. Hoe slecht ze op school was, hoe ze toch had gestudeerd en hoe ze uiteindelijk tot het maken van films was gekomen.
Ze vertelde dat ze 4 films had gemaakt allemaal te bekijken op Youtube te weten:
– Al Nakba
– The Bitter Peace
– The Price of Oslo
– Owners of the land

Ook maakte mevrouw nog een 4-tal documentaires, die allemaal op youtube te vinden zijn,te weten:
– Jerusalem Hitting home
– Born in 48
– Going against the Grain
– Return to Morocco

Daarna werd uitgelegd waarvoor we hier waren. Mevrouw Damen had samen met een team binnen Al Jazeera een tool ontwikkeld “ Palestine Remix” die het op een zeer eenvoudige manier mogelijk maakt om met fragmenten uit alle 8 de documentaires die in verschillende talen ( oa Bosnisch, Engels, Arabisch, Spaans) verkrijgbaar zijn, een eigen film te creeeren door te knippen en te plakken uit welke van de bovengenoemde films/documentaires dan ook. Na de creatie van je eigen Pallywood productie wordt de film op zeer eenvoudige wijze geupload op social media en gaat de wereld rond. Dat elke film, elk fragment hiermee geheel uit zijn verband wordt gerukt doet niet ter zaken. Men mag liegen, het is een nieuwe vorm van activisme…..

Nog ergere leugens in de nabije toekomst:
Ons staat nog een nieuwe documentaire te wachten op Youtube namelijk over het Israelische barbaarse leger dan kinderen als menselijk schild gebruikt. Deze documentaire is in de maak en komt er zeer binnenkort aan. Tevens worden de gewraakte films in nog meer talen gepubliceerd, thans ruim 34 films online op de Palestine Remix pagina op youtube.

Het hersenspoelen van Studenten is ook begonnen
Vol trots werd er tot slot nog een fragment getoond van een Palestijnse Professor ergens op een Nederlandse Universiteit met de naaKnipselem die klinkt als Allah ( zie foto). Die de Palestine Remix in zijn lessen gebruikt. Zo worden onze studenten dus gehersenspoeld en zo gaat onze samenleving ten onder in haat. We mogen mevrouw Damen trouwens een e-mail met vragen sturen. Haar adres is beschikbaar bij uw speciale reporter        .

Nourdin El Ouali haat in de Rotterdamse politiek
Is mevrouw Damen weliswaar zeer anti Israel, ze is ook vooral ver van ons bed..
Nourdin is een ander verhaal. Een Gaza activist van Morrocaanse afkomst, die ook al met een snik in zijn stem verteld dat hij een activist is geworden omdat hij zijn mammie zag huilen voor de tv toen er beelden kwamen op tv van de volkerenmoord die Israel toch telkens beging. Hij is van Nida en Groenlinks. Zit in de Rotterdamse Politiek en organisator van de diverse demonstraties in 2014 en deelnemer aan de Gaza flotilla. Eng idee dat zo iemand in de politiek zit en een ernstig signaal naar alle Pro Israel activisten, maar dat beschrijf ik later.

Nida heeft 3 belangrijke speerpunten:
• Rotterdam en Gazacity moeten partner city’s worden ( omdat Rotterdam weet hoe het voelt om constant gebombardeerd te worden ….)
• AWARENESS … Publieke acties en fundraising foor scholen en ziekenhuizen in Gaza
• Spreading the word online: Het bombarderen van social media mbv Palestineremix en onder het motto spreading your own narrative…met andere woorden… fabriceer je eigen visie in een nieuw Pallywood filmpje en verspreid de leugen.
Ook door “vriend” Nourdin wordt verteld hoe Israel kinderen vermoord en gebruikt als menselijk schild. Hij is supertrots dat hij met behulp van het filmpje “Do you care” de mensen de waarheid over Palestina kan vertellen. Saillant detail: In dit filmpje wordt op de emotie van mensen gewerkt door middel van….. Juist ja…. Kinderen. Pure Pallywood propaganda die in 2014 al eens the ether heeft vergiftigd.

Dr. Abdelghani Mushtaha een Doctor in wat we al weten?
Deze spreker was eigenlijk een vreemde eend in de bijt. Hij vertelde dat hij in Belgie woonde, Hij manager bij Sony is, oprichter van een Islamitisch platform in belgie is, dat dit platform ook uitbreidt naar Nederland aangezien Islam thans in Belgie de grootste godsdienst is.
Zijn doel is hoe hij de Pallywood productie gemaakt door Palestine remix het best kan promoten. Enkele tips gebruik hashtacks, laat comments op je video toe.
Gebruik Google Trends, Keyword planer en Google Trends Searches. Op deze manier kan je eigen Pallywood filmpje door duizenden extra geliked worden. Bekende materie voor iedereen die slechts een beetje op social media actief is.

De les die Israel, Zionisten en Pro Israel activisten moeten leren!
Israel is mijn hart en ziel, ik heb een hekel eraan om kritiek te hebben, wil dat liever niet. Maar nu moet het toch gebeuren…
Israel is een oorlog aan het verliezen, de meest belangrijke oorlog… De oorlog op het gebied van (social) media.
Antisemitisme, BDS, UN resoluties… Alles is ondergeschikt aan de Social media oorlog.. Win je die oorlog dan win je alles… verlies je die oorlog dan ben je reddeloos verloren.
Met (social) media beinvloed je mensen, met mensen beinvloed je de politiek, met de politiek kun je invloed uitoefenen op de situatie in het Midden Oosten, het is van belang de social media oorlog te winnen, van het grootste belang… belangrijker dan al het andere… Helaas hebben onze ‘Palestijnse vrienden” die allang door.
Nu wij nog.. we moeten stoppen met arrogant zijn, met het roepen van het heeft geen zin, met het roepen van “wij verlagen ons niet tot hun niveau” .. Wij werken slimmer.. daarmee is Israel onzichtbaar in de publieke opinie .. verliezen we de oorlog gegarandeerd…
Ik heb genoeg ideeen, volop plannen… maar dit moet groots worden aangepakt en hierop kom in terug in mijn volgende blog ..
Het is tijd dat Israel terrein terug gaat winnen, hoog tijd

#Israel, #BDS #TimeToStandUpFor ISrael @Palestine

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Algemeen, Boycot en Labeling Israel. Bookmark the permalink.

3 Responses to De bron De bron van het kwaad….

 1. Inge Willemstein says:

  Bedankt Sabine, helder en duidelijk. Het is onze waarheid tegen hun leugens

  Like

 2. piet says:

  Geweldig geschreven, top!

  Like

 3. Steven ras says:

  Sabine,

  Top geschreven!!!!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s