Vrijheid van Meningsuiting enzo

Hoever gaat vrijheid van Meningsuiting? Mag je altijd maar alles zeggen?  Onder elke voorwaarde? Is dit het grootste goed wat er is?   Mag je alles zeggen ook al zijn het leugens?Mag je alles zeggen ook al kwets je mensen?    Is dat een samenleving die we willen?

Vrijheid  van Meningsuiting ten koste van alles en iedereen?  Nou is het zo dat je een politie agent niet mag uitschelden en public met “Jij bent een grote smerige hypocriete idioot” Dan word je in de boeien geslagen en afgevoerd…. belediging van ambtenaar in functie…  Je mag overigens wel zeggen ” ik vind jou etc” .. wat jij vindt valt onder de vrijheid van meningsuiting..

Ingewikkelde materie, zeker ook voor onze Pro Palestijnse illegale Dambezetters… hun leugens zijn te erg om aan te zien. Er worden foto’s getoond van gruwelijk gedoode kinderen. Als je, net als ik , je huiswerk doet en op google image search zoekt, kom je uit bij dezelfde foto’s vaak al jaren oud van in Syrie of Irak  door IS vermoorde kinderen… gruwelijk…. jazeker.. maar niet gedood door IDF. Leugens.. leugens.. leugens…  Deze  kliek van onverbeterlijke leugenaars , geïnstrueerd door Pallywood zijn zulke gutmenschen en blijken  al sinds 2014 de Dam te bevuilen met hun ongefundeerde haat naar alles wat Israel is.   Wij vinden dat dit moet stoppen.  Denk eens aan het beeld wat de toeristen krijgen als ze dit groepje verdwaasden zien staan. Uitgerekend tegenover ons bekendste monument ter nagedachtenis aan WO II ..Bah.. We zijn dus een petitie gestart.  Netjes van ons, we zijn er (nog) niet naast gaan staan.  Maar wat een Ironie, op eens telt voor de Pro Palestijnse  Illegale Dambezetters de  vrijheid van meningsuiting  niet meer…. De petitie moet weg..

vrijheid

Ik bedoel… De petitie moet weg  :-).. Hoe opvallend is het dat mensen die  “Vrijheid van Meningsuiting” zo hoog in het vaandel hebben staan, die hiermee zelfs elke week 2 dagen illegaal de Dam kunnen bezetten, als ze tegengesproken worden ineens gaan piepen en met drastische  maatregelen gaan dreigen. maar vooral heel veel zelfmedelijden krijgen en ineens is de wereld onveilig door Zionistenvrijheid 2l.  en ja mensen…als we dan geen argumenten meer hebben dan wordt het op het uiterlijk gegooid.. namelijk  op de ogen van uw blogger 🙂

vrijheid2 Als dit de wereld van Vrijheid van Meningsuiting is…. ben ik voor meer strakke regels en wetten.  Het voordeel van deze wel zeer  hypocriete wereldvisie is wel dat een ieder die dit nu leest kan zien hoe de Pro Palestijnse Dam bezettingseenheid zichzelf keer op keer tegenspreekt en alles behalve geloofwaardig is….

Am Yisrael Chai

 

 

About The other side IsReal

My name is Sabine, living in Holland but with a heart and Soul in Israel.. Proud Zionist, with a mission to tell the truth
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s