Denk het niet!!

Vroeger…vroeger keek je op tegen tweede Kamerleden. Je wist dat je, om het in je leven zover te schoppen dat je kon debatteren in de Tweede Kamer je heel wat in je Mars moest hebben.  Met verwondering heb  ik gekeken naar een filmpje over een nieuwe Partij             “Denk” opgericht door twee Turkse heren (Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk ) met op zijn minst erg bedenkelijke denkbeelden,zo niet erg Anti-Nederlandse denkbeelden. Men wil Nederland ontwapenen en eigenlijk wil men dat Nederland uit de Nato gaat, maar dat is de interpretatie van uw Blogger. Het gesproken Nederlands is van slecht niveau en de provocaties zijn niet van de lucht. Bewaar mij, Moge deze figuren in het kabinet komen,ooit…Laten we dan maar allemaal onze koffers pakken en vluchten óf de wapens oppakken en ons verdedigen. Ik wil er eigenlijk niet eens op wachten.

download

Ook heb ik het (on) genoegen gehad om tijdens een evenement(Anti-Israël, Anti-Democratisch) toegesproken te worden door de Jongere afdeling van “Denk”. De heren riepen bijna openlijk op voor Burgerlijke ongehoorzaamheid. Waren tégen een groot aantal van onze Nederlandse normen en waarden en natuurlijk fel anti-Israël, zonder enige feitenkennis. De Pallywood propaganda methode (PPM),waarover ik op een later tijdstip nog  eens zal schrijven, dragen ze een warm hart toe. Een enge en gevaarlijke ontwikkeling.  Deze partij is zo ON-Nederlands dat ik verbijsterd ben dat hij zelfs maar mag toetreden. Laten we hopen dat ze NOOIT de kiesdrempel zullen halen.

Denk? Ik DENK het niet!

 

 

About The other side IsReal

My name is Sabine, living in Holland but with a heart and Soul in Israel.. Proud Zionist, with a mission to tell the truth
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Denk het niet!!

  1. Ontwapenen? Natuurlijk willen Nederturken (en Nedermarokkanen) dat. Dan staan we machteloos tegenover de volgelingen van de profeet met hun kalashnikovs en hun messen.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s