Spreken is goud en zwijgen is fout

Er was eens….Er was eens een land waar de bevolking over het algemeen heel erg Pro Israël was.

Positief
Het was vanzelfsprekend dat Israël als positief werd gezien.. het was raar als het anders was.. ik spreek over de jaren 70 en 80.. Wij hielden massaal van Israël en Israel wist dat   “De Hollanders”  van  Israël hielden… hoe anders is dat nu.. Waar is het mis gegaan?

PPM
Het jaartal weet ik niet precies, het is er ingeslopen… Is het hand in hand gegaan met het grotere aantal Allochtonen dat Nederland is binnengekomen..of ligt het aan de uitstekende tactieken van de PPM?

shirley-temper3
(Foto Shirley Temper Voorbeeld van PPM)

PPM?  Wat is PPM?…PPM staat voor “Pallywood Propaganda Machine”..op een zeer slinkse en georganiseerde manier is deze PPM bezig om Israël en haar burgers stelselmatig in een kwaad daglicht te stellen.  De meest verschrikkelijke leugens  worden verteld en zelfs in scene gezet. Een bekende actrice is het oervervelende kind Shirley Temper. ..In verhoudingsgewijs NET teveel filmpjes is de vervelende blaag terug te vinden.. Ook al is het zeer doorzichtig voor ons, wij die beter weten,.De huidige generatie van tieners is met al deze verschrikkingen die Israël zogenaamd begaat opgegroeid, ze zijn gehersenspoeld en kregen nooit een wederwoord te horen.

Wederwoord
Een wederwoord werd door  Israël en de Pro Israël groepen niet gegeven.  In Israël vonden ze het niet belangrijk wat er in het buitenland over het land werd gezegd. In Nederland hadden de Pro-Israël groepen over het algemeen zoiets van “ wij verlagen ons niet tot dit niveau” , wij weten wel beter, wij  zijn achter de schermen bezig om Israël te promoten.  Achter de schermen Israël promoten is uiteraard zeer nuttig..maar de gemiddelde Nederlander ziet niets daarvan , ziet niets anders dan de eeuwige PPM producties.  Uiteraard kun je niet verwachten dat iedereen met Israël en/of het Midden Oosten is begaan dus zal de gemiddelde Nederlander helemaal niets Pro-Israel zien in de mainstream media..en alleen maar de kunstig door de PPM in scene gezette beelden tot zich nemen.  Logisch dat er buiten een enkele Christen en de in Nederland aanwezige Joden bijna niemand meer is die Pro-Israël is.

Time To Stand Up For Israel
In november 2014 na de verschrikkelijke aanslag op een synagoge in Jerusalem waarbij 4 rabbijnen en een Druzen politieman de dood vonden, had uw blogger er genoeg van en werd er met Brenda samen de groep Time to Stand Up For Israel opgericht..Een Facebookgroep die nu bijna 3000 leden heeft.  Ons motto is..Kom achter je PC vandaan en spreek je uit op (social) media.  Tevens organiseren wij demonstraties en Pro-Israël activiteiten.  Heel langzaam zien wij dat de PPM hier in Nederland ineens geconfronteerd wordt met stemmen vóór Israël  en we hopen dat dit nog veel meer zal gebeuren.  Israël moet weer een positief imago krijgen.  Het positieve Imago dat het zo verdient!.10167961_708284272618140_5363853173879581823_n

Helaas, nu ook weer, krijg ik te horen. .wees stil, speel geen Don Quichot,  “Zij” Zijn met meer. Je doet Israël meer schade aan dan goodwill.  Alsof het beleid van jaren op de achtergrond blijven zoden aan de dijk heeft gezet. Nederland is van Pro-Israël land een land geworden dat Israël veroordeeld.  Waar je als racist wordt gezien als je Israël steunt. Dit is het resultaat van jarenlang zwijgen en beleefd  zijn. Ik ben liever een Don Quichot die wat probeert te veranderen dan iemand die in de hoek blijft staan afwachten hoe Israël  zijn laatste goodwill verliest bij de Nederlanders.  Toe kijken hoe antisemitisme meer en meer tot norm wordt verheven.. Toekijken..en tolereren.

Rechtvaardigheid
Time to Stand up for Israel, Brenda en uw blogger staan voor rechtvaardigheid… Rechtvaardigheid voor Israël.. en daarom blijven wij oproepen..Pro-Israel?  It’s Time to stand up for Israel..

Spreken is goud.. zwijgen is fout

israel

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

1 Response to Spreken is goud en zwijgen is fout

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s