Democratie in gevaar

Time To Stand Up For Israel
Sabine Sterk & Marit Bonsink
Den haag
Tel; +31645758832

Aan:
Leden der Tweede Kamer der Staten-Generaal,
Leden van het Europees Parlement
Pers en media

Den Haag; 7 November 2018

Betreft: Democratie in gevaar

Hoogedelgestrenge heer/vrouwe/ Uwe Excellenties,

Vanavond bezoeken wij een “vijandig evenement” “Democratie in gevaar”. Dit evenement gaat over een nieuw aangenomen wet in Israel en heeft uiteraard niets van doen met Nederland.

Wij in Nederland gaan er al eeuwen van uit dat Nederland een democratie is, een tolerant land waar eenieder recht heeft op vrijheid van meningsuiting, waar er streng opgetreden wordt tegen antisemitisme en discriminatie, waar er geen corruptie en belangenverstrengeling is vanuit overheid en ambtelijke organisaties.  Er worden keurig aanbestedingen gedaan om de concurrentiepositie niet in gevaar te brengen en te voorkomen dat een vriend of familielid van ambtenaar of minister een opdracht krijgt met geen andere reden dan dat ze bevriend zijn met een minister of ambtenaar.

Nederland, je bent een mooi land, een voorbeeld voor alle andere landen….of niet? Vorige week werd bekend dat mevrouw Sigrid Kaag een extra bedrag van 6.000.000 Euro heeft overgemaakt naar de UNRWA, dit omdat de VN organisatie voor de “Palestijnen” geld tekort komt omdat de USA, een bondgenoot van Nederland,  de subsidies naar dit op zijn minst discutabele instituut heeft stopgezet. Een reden van de USA om de geldkraan dicht te draaien is onder andere; het blijven betalen door de Palestijnse Autoriteiten (PA)  van familieleden van terroristen die aanslagen hebben gepleegd, die mensen  hebben vermoord, vrouwen, mannen en kinderen.  Er zijn uiteraard nog meerdere redenen.  Wat een totaal verkeerd signaal is dan deze betaling van ons belastinggeld aan een discutabele organisatie als UNRWA . Behalve dat de USA onze bondgenoot is en wij dus als Nederland onze bondgenoten USA (en Israel)  zouden moeten steunen, accepteert deze regering blijkbaar zeer sterke belangenverstrengeling. Mevrouw Kaag is namelijk getrouwd met een “Palestijn” die een zeer hoge positie had in de PA.

Dit gaat tegen alle principes in en het lijkt erop dat onze ministers, staatssecretarissen, Tweede Kamerleden en andere ambtenaren boven de wet staan.  Israel, een democratie, of misschien wel de enige democratie in het Midden Oosten en onze bondgenoot heeft het zwaar te verduren. Vanuit de Palestijnse gebieden worden vliegers met daaraan brandend materiaal en explosieven opgelaten om honderden hectare natuurgebied en landbouwgrond , waar de Palestijnen zelf ook van eten, in de brand te steken. Ballonnen met explosieven eraan vastgemaakt worden opgelaten in de hoop dat Joodse kinderen worden gedood. U kunt kritiek op Israel hebben, maar Israel is zelf een democratie en is zeer goed in staat om zelf de binnenlandse politieke problemen op te lossen, zonder dat daar Europese regeringen hun geldingsdrang hoeven te tonen.  Mevrouw Kaag is bovendien de laatste persoon die zich mag mengen in |sraels politieke keuzes, mevrouw Kaag die absoluut niet objectief kan zijn, met een Palestijnse man en Palestijnse kinderen.

Wij vragen, nee wij verzoeken u met klem om hier Kamervragen over te stellen. Hoe kan een land dat zich een democratie noemt, meegaan in een gift van miljoenen die ontstaan is uit belangenverstrengeling?  Dit is een mes in de rug van elke belastingbetaler in Nederland.

Dit is bovendien een mes in de rug van Israel, uw bondgenoot in het Midden Oosten en dit is een mes in de rug van elke Joodse Nederlander.
De democratie is in gevaar.

Wij hopen dat er verdere actie zal volgen naar aanleiding van deze brief.

Met de meeste hoogachting,

Time To Stand Up For Israel (+14000 leden)
Marit Bonsink en Sabine Sterk

About The other side Is Real

My name is Sabine Sterk and since I was very young I was a fanatic Israeli supporter. My father worked for the UNTSO and was sent to the Middle East when I was 12 years old. I lived in Syria and Israel and saw from a young age the difference between the cultures… When I returned to the Netherlands I noticed that the Anti Israel sentiment was increasing and I started to fight this. I admire Israel for all the good things that are achieved in the country. I am not religious and my motto is: Israel has the right to exist and Israel has the right to defend herself. As long as I live I will stand up for Israel and speak out on behalf of her. My ultimate dream is to find work in Israel or for Israel… I still hope to Fulfill that dream anytime soon… There is nothing I want more. I am passionate, a true Zionist supporter, enthusiastic, impulsive, impatient, honest but always try to live the best I can.
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

1 Response to Democratie in gevaar

  1. Jacques Justus says:

    👍👍👍

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s