Antisemitisme verpakt in een laagje moraliteit.

12 April 2016 rond 8 uur in de avond…. Groot paniek… Schiphol wordt ontruimd… zwaar bewapende politieagenten voorzien van automatisch wapen en bivakmutsen staan met geweer in de aanslag op onze nationale luchthaven..  een bommelding inclusief een verdacht pakketje… iedereen de vertrekhal uit… twee personen worden gearresteerd, tegen een glazen wand geduwd en gefouilleerd.  Het blijkt uiteindelijk loosalarm…. Het pakketje bevatte geen bom en de gearresteerden zijn weer op vrije voeten.

De media struikelt over elkaar heen.. sensatie.. maar vooral begrip… begrip voor de acties van de zwaar bewapende agenten..

nds_Aiport_Arrest.JPEG-0e725..

(foto ANP… klik op de foto voor video)

Ergens  in 2016 gedurende de week….. Groot paniek… Ambulances… soldaten… politie… een dode Israelische burger en nog een aantal gewonden…achtervolgingen… een schot… Palestijnse dader neergeschoten.  Gewonden worden naar het ziekenhuis gebracht… Het is een ernstige acute situatie…een vermoorde burger en meerdere gewonden… Dader ook bezweken aan zijn verwondingen..

De media struikelt over elkaar heen sensatie.. maar vooral woede.. woede over het ingrijpen van de Israelische agenten en soldaten die hun burgers probeerde te beschermen…

Disproportioneel geweld of hypocrisie?   Nee hier speelt wat anders… hier speelt de haat.. de haat naar alles wat Israël en Joods is verpakt in een laagje moraliteit.

About The other side IsReal

My name is Sabine, living in Holland but with a heart and Soul in Israel.. Proud Zionist, with a mission to tell the truth
This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.

1 Response to Antisemitisme verpakt in een laagje moraliteit.

  1. Dank je well mirjam uit Haifa

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s